XVI. kongres České společnosti chirurgie ruky

Vážené kolegyně a kolegové, milí přátelé chirurgie ruky,

chtěl bych Vás všechny co nejsrdečněji pozvat na 

XVI. kongres České společnosti chirurgie ruky, který se uskuteční 30.9.-2.10.2021 v Hradci Králové.

Každý z Vás si určitě dokážete představit, jak obtížné je organizovat odbornou akci v době probíhající pandemie. Část podobných akcí byla v minulosti zrušena, část proběhla online a ostatní akce se přesunuly na pozdější termín, někdy i opakovaně. Podzim tohoto roku tak bude na odborné akce zřejmě bohatý. Přesto se těším, že si uděláte čas právě na náš kongres. Kongres je plánován jako prezenční a věřím, že jako prezenční i proběhne. Svůj optimismus čerpám z aktuální a zlepšující se epidemické situace, zrychlujícího očkování a dostupných testovacích kapacit. Pevně doufám, že kombinace těchto tří faktorů nám nakonec umožní kongres uspořádat ve formátu, na který jsme z minulosti zvyklí. Za organizátory slibuji, že pro to uděláme maximum. 

Spoléhám na Vaši chuť se po roce v pandemických omezení osobně potkat se svými kolegy, inspirovat se jejich výsledky a také se podělit o své zkušenosti. 

Již tradičně se také kongres chirurgie ruky koná spolu s V. kongresem České společnosti terapie ruky. Kongresu předchází specializovaný kurz chirurgie ruky, poslední z druhého cyklu kurzů, pořádaných a garantovaných Českou společností chirurgie ruky, tentokrát na téma Vrozené vady a varia. Pro terapeuty je připraven kurz terapie ruky na téma rehabilitace po šlachových poraněních. 

Základní informace najdete v přiloženém souboru, podrobnější pak na stránkách kongresu www.chirurgieruky2021.cz 

Registrace je již otevřena!!

Na inspirativní setkání s Vámi se těším.

MUDr. Aleš Fibír, Ph.D.
předseda České společnosti chirurgie ruky ČLS JEP

XVI. kongres České společnosti chirurgie ruky